لطفا منتظر بمانید، در حال بارگذاری ...

آیین پیش رویداد ملی هوش مصنوعی و اعتاب مقدسه

به همت آستان مقدس احمدی و محمدی شاهچراغ شیراز و مرکز ملی فضای مجازی و با مشارکت آستان قدس رضوی و ستاد راهبری فناوری های هوشمند حوزه های علمیه و با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی فارس، به عنوان دبیر این رویداد، برگزار شد.

در این رویداد مدیران عالی اعتاب مقدسه نیازهای آستان های مقدسه در حوزه فناوری اطلاعات و هوش مصنوعی را بیان کردند و در ادامه شرکت های دانش بنیان و فناور به ارائه راهکارهای فناورانه و توانمندی های خود در این حوزه پرداختند.

در آیین پیش رویداد ملی هوش مصنوعی و اعتاب مقدسه که به همت مرکز ملی فضای مجازی استان فارس و با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی شیراز به عنوان دبیرعلمی این رویداد برگزار گردید، معاون گردشگری استانداری فارس اظهار نمود: وجود بیش از ۲ میلیارد مسلمان در سراسر جهان و ۳۰۰ میلیون شیعه مذهب در کشورهای مسلمان موضوعی است که اهمیت فرهنگ زیارت را به عنوان یک قدرت نرم‌افزاری برای پیشبری ارتباطات و تبیین مواضع جمهوری اسلامی بسیار حائز اهمیت می‌نماید.

 دکتر محمد فرخ زاده افزود: نظام پیش برندگی که بر اساس این فرصت و قابلیت می توانیم مبانی شیعه را منتشر کنیم همانا استفاده از فناوری‌های نوین و هوش مصنوعی می‌باشد.

 ایشان شیراز را به عنوان سومین حرم اهل بیت به یک راس از مثلث نور موجود در جمهوری اسلامی ایران تشبیه نمود و افزود: ظرفیت‌ها و قابلیت‌های موجود در شهر شیراز که اعم از ظرفیت‌های گردشگری و اماکن مقدس زیارتی است، این فرصت و قابلیت را برای این شهر ایجاد نموده است تا بتوانیم از فناوری‌های نوین و هوش مصنوعی برای ارتقا خدمات به زائرین و گردشگران استفاده نماییم.

همچنین در این نشست مدیر مرکز اطلاعات و فناوری‌ آستان قدس رضوی اظهار نمود هدف نهایی از برگزاری این رویداد که در اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۴ به میزبانی آستان قدس رضوی برگزار خواهد شد استفاده و بهره‌برداری از همه فرصت‌های موجود در قالب هوش مصنوعی و فناوری‌های نوین در جهت خدمت رسانی هرچه بیشتر و بهتر به زائران اعتاب مقدسه است.

دکتر ابراهیم دانشی فر تشکیل پروژه آستان هوشمند هشتم با هدف ارتقاء کارآمدی و شفاف سازی در مجموعه مدیریتی آستان قدس رضوی را بهره‌گیری از کاربست‌هایی که برای هوش مصنوعی تعریف گردیده به عنوان اولین قدم در راستای بهره‌گیری از دستاوردهای این رویداد برشمرد و افزود: ایجاد ارزش افزوده برای خدمات رسانی به زائران اعتاب مقدسه، تجهیز زیرساخت‌ها و آمادگی این زیرساخت‌ها و ساختارها برای تعمیم به سایر اعتاب مقدسه از برنامه‌های چشم انداز بلند مدت رویداد پیش رو می‌باشد.

در ادامه اساتید و محققین حوزه هوش مصنوعی به ارائه سخنرانی و اجرای پنل های علمی با موضوعاتی همچون: هوش مصنوعی و زیارت دسترس پذیر، توسط مهندس حسینی ؛ کاربرد هوش مصنوعی در حوزه های اقتصادی و نظارتی،توسط دکتر وحید صفاری؛ هوش مصنوعی و خدمات هوشمند ویژه زائرین، توسط دکتر اکبرپور؛ بهینه سازی هوشمند مسیر سفر زیارتی، توسط دکتر طاهری؛ کاربرد هوش مصنوعی در مدیریت سلامت، توسط خانم دکتر ابوالپور؛ پیوست فرهنگی هوش مصنوعی در اعتاب مقدسه، توسط دکتر احمد مصلی نژاد و معرفی اجمالی رویداد ملی عصر امید فناوری در اربعین، توسط دکتر حامد اگاهی؛ پرداختند.

اشتراک گذاری:

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نه − 2 =

آیکن های اجتماعی