لطفا منتظر بمانید، در حال بارگذاری ...

ضرورت آشنایی حوزویان با ابزارهای هوش مصنوعی/ تربیت نسلی فناور برای آینده کشور

معاون پژوهش حوزه‌های علمیه بر ضرورت آشنایی طلاب و حوزویان با فناوری‌های نوین به ویژه هوش مصنوعی تاکید کرد و گفت: حوزه‌های علمیه می‌توانند با تربیت نسلی آشنا با فناوری‌های روز، آینده کشور را تضمین کنند.
به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت‌الاسلام والمسلمین ابوالقاسم مقیمی‌حاجی در دوره پیشرفته “هوش مصنوعی در پژوهش” که با حضور جمعی از نخبگان و اساتید حوزه علمیه استان خوزستان در قم برگزار شد، اظهار داشت: در زمینه هوش مصنوعی و علوم جدید باید گام‌های اساسی برداشته و تا رسیدن به خودکفایی در این حوزه تلاش کنیم.
به گفته وی، تمامی این مراحل باید تحت نظارت و هدایت محققان و مجتهدان صورت گیرد. وی با اشاره به فعالیت‌های پژوهشی در حوزه دانش اصول گفت: در یک دهه گذشته، تمرکز ما بر تولید مبانی دانش اصول و شبکه‌سازی مفاهیم این حوزه بوده است. در این راستا، به دنبال طراحی سیستم هوش مصنوعی برای تطبیق مبانی اصولی هستیم.
معاون پژوهش حوزه‌های علمیه با اشاره به ویژگی‌های طلاب در گذشته خاطرنشان کرد: یکی از مهم‌ترین خصوصیات طلاب در گذشته، توجه به تمام جوانب مسئله بود که این امر حاصل ممارست در مطالعه بود. امروزه با وجود فناوری‌های نوین، این ویژگی ممکن است کمرنگ شود؛ اما دانش‌پژوهان می‌توانند با بهره‌گیری از ابزارهای جدید مانند هوش مصنوعی، این نقیصه را جبران کنند.
مقیمی‌حاجی در پایان با تاکید بر ظرفیت‌های حوزه‌های علمیه تصریح کرد: حوزه‌های علمیه قادرند نسلی را تربیت کنند که ضمن برخورداری از نگاه جهانی و تسلط بر فناوری‌های روز دنیا مانند هوش مصنوعی، آینده کشور و نظام را تضمین کنند.
در ادامه بخشی از سخنان ایشان را مشاهده خواهید کرد:

اشتراک گذاری:

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

13 − 1 =

آیکن های اجتماعی