لطفا منتظر بمانید، در حال بارگذاری ...

ایوان هم اندیشی «رابطه دین و تکنولوژی با رویکرد هوش مصنوعی»

whatsapp image at

به نقل از روابط عمومی دانشکدگان فارابی دانشگاه تهران جلسه سیزدهم ایوان هم اندیشی و نشست سوم با موضوع: هوش مصنوعی با هدایت استادان دکتر ذاکری و دکتر فولادی قلعه، روز یکشنبه ۱۹ در دانشکدگان فارابی دانشگاه تهران برگزار شد.

در آغاز،  دکتر فولادی از ۴ مبنا(هوشمندی در عمل یا تفکر و بر مبنای انسان یا فراانسان Rationality) و ۴ رویکرد (عملکرد، تفکر، تفکر عقلانی و عامل های هوشمند)در هوش مصنوعی یاد کرد. در ادامه دکتر ذاکری به سه مرحله نمادگرا در دهه ۱۹۵۰ و پیوند گرا یا شبکه های عصبی در ۱۹۸۰و حیات مصنوعی در ۱۹۹۰ در تاریخ هوش مصنوعی اشاره کرد و از اشکالات بدن مند بودن، تعمیم ناپذیری، عدم امکان پیاده سازی مهارت و عدم معناداری فهم به عنوان مهمترین مشکلات پیش روی هوش مصنوعی در ادوار مختلف نام برد. در ادامه دکتر کهتری به بحث خودآگاهی، هویت انسان و خودکنترلی و دکتر نجارزادگان به امور فطری در مقابل امور اکتسابی به عنوان موارد تمایز هوش مصنوعی از انسان، به مشارکت در بحث پرداختند.

در ادامه دکتر فولادی تاکید کرد که نگرانی ما از هوش مصنوعی باید به نگرانی نسبت به کنترل آن معطوف شود و دکتر کاشانی پور اصرار داشت تا بخشی از هیمنه هوش مصنوعی را محصولی نوعی پروپاگاندا توصیف کند.

لازم به ذکر است که هفته آینده جلسه پایانی هوش مصنوعی در ترم جاری، روز یکشنبه ۲۸ دی ماه با همراهی دکتر بهروز مینایی رئیس دانشکده کامپیوتر دانشگاه علم و صنعت و عضو شورای فضای مجازی حوزه علمیه برگزار خواهد شد.

ایوان هم اندیشی «رابطه دین و تکنولوژی با رویکرد هوش مصنوعی»

پایان./

برچسب ها

اشتراک گذاری:

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفده − سه =

آیکن های اجتماعی